Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Real Madrid ile karşılaşacak olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Rizespor maçında kulübeye çektiği tecrübeli futbolculara, Madrid'deki müsabakada şans verecek.

Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi'nde ‘tamam' ya da ‘devam' maçına çıkacak olan Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim, tecrübeli oyuncularını sahaya sürecek.  Çaykur Rizespor maçında Belhanda başta olmak üzere birçok oyuncusunu kızağa çeken Fatih Terim, Real Madrid maçında yıldızlarına görev verecek. Beşiktaş maçındaki kötü futbol nedeniyle adeta ‘ders' ve mesaj almaları adına birçok oyuncusuna Rize maçında süre vermeyen Terim, sarı kırmızılı takımın gerekli çıkarımları yaptığına inandığı öğrenildi.  Antrenmanlarda yıldız oyuncularında istek, mücadele ve performansını arttırdığı öğrenilirken

Fatih Terim, bu tablo üzerine Real Madrid maçı ile alakalı da önemli bir karar aldı. Tecrübeli teknik adamın Madrid deplasmanında Belhanda ile birlikte Nzonzi ve Şener'in de sakatlanmasının da etkisi ile Mariano'ya da ilk 11'de görev vereceği öğrenildi.

Real Madrid - Galatasaray maçı ne zaman?

Real Madrid - Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçı 6 Kasım Çarşamba günü saat 23:00'da başlayacak.

(Futbol Arena)