2013-14 sezonunun başında kendisi tarafından kurulan ve o dönemde hazırlanan listede yer alan oyuncuların yeniden gözden geçirilmesi. O dönemde transfer yapan veya yapmayan daha sonra beklenen patlamayı yapamayan bu oyunculardan hala patlama yapabilecek olanların listesini istedi.

İşte önerilen o futbolcular:

Karim Rekik; Denayer gibi M.City’nin U-18 takımına gitti. PSV ve Marsilya’da tutunamadı. Şu anda Hertha’da. Yeniden patlama yapabilir. Stoper ve sol bek de oynuyor.

Lucas Piazon: Chelsea sırasıyla Malaga, Vitesse, Frankfurt, Reading ve son olarak Fulham’a kiraladı. Bir türlü patlama yapamadı. Ama potansiyeli yüksek. Sağ ve sol kanat da görev alıyor. 

Nicklas Bendtner: Arsenal, Birgimgham, Sunderland, Juventus ve Wolfsburg’da oynadı. Şu anda Rosenborg’da. Hala potansiyeli var. Santrafor mevkinde görev alıyor. 

Serge Gnabry: Arsenal’dan Bayern’e gitti. West Brom’da ve son olarak Hoffenheim’da kiralık oynadı. İddialı bir transfer olabilir. Kanat ve ofansif orta sahada da forma giyebiliyor... 

Yaya Sanogo: Arsenal ve Ajax dahil pek çok önemli takımda oynadı. Sezonu Toulouse’ta tamamladı. Katkı yapabilir. O da büyük risk. Forvet bölgesinde görev alıyor...