Kwadwo Asamoah’ın Juventus’un sözleşme yenileme teklifine hayır demesi ve gelecek sezon için söz vermesi içleri rahatlatsa da tedirginlik sürüyor.

Çünkü Ganalı, Juventus’un oyuncusu ve İtalyan ekibi her an kendi oyuncusunu ikna edebilir. Ayrıca Kwadwo gelecek sezon gelse bile şampiyonluğun zorunluğu olduğu bu sezon nasıl tamamlanacak.

İşte kafalardaki bazı sorular!

Hakan Balta ve Latovlevici yeter mi?

Yoksa Carole gelse, Lato gönderilse, Hakan’la Fransız sol bek mi oynamalı? 6 aylığına bir sol bek kiralansa yanına da Hakan Balta tutulsa uygun olur mu?

TERİM’İN HEDEFİ YENİ ALEX TELLES BULMAK

Alex Telles’i Brezilya’dan getiren Fatih Terim benzeri bir hamle peşinde… Telles’in şimdi 30 milyon euro’luk oyuncu olması ve Juventus ve Chelsea gibi devleri peşine takmasını örnek gösteren tecrübeli teknik adam transferde potansiyeli olan oyuncular peşinde…

Fakat Sidcley için rakamın 12 milyon euro’ya fırlaması, Junior Tavares için Sao Paulo’nun yalnızca haklarının yüzde 50’si için kapıyı 4 milyon euro’dan açması Brezilya pazarında G.Saray’ı köşeye sıkıştırdı. Diogo Barbosa, Egidio ve Trauco gibi isimler içinde çalışma yapıldı ama onlarda rakamlar çok daha yukarılara çıktı. Başka takımlara kaptırıldı.

Kaynak: Fotospor