Cengiz Ünder, Kaan Ayhan, Deniz Türüç, Kenan Karaman, Emre Mor öne çıkan isimler. Lionel Carole geri dönüyor. Vida'yı kaybeden Dinamo Kiev, Maicon'a talip oldu. 

- Sol bek arayışlarını sürdüren Galatasaray'a kötü haber geldi. Ocak ayında transfer teklif edileceği söylentileri dolaşan Filipe Luis devre arasında değil ancak sezon sonunda gelebileceğini Galatasaray'a iletti.

Terim'in transfer listesi

- Fatih Terim'in talepleri doğrultusunda transferi zorlanacak isimler belli lodu. Roma'dan Cengiz Ünder ve Celta Vigo'dan Emre Mor'un kiralanması gündemde. Kayserispor'dan Deniz Türüç, Hannover'den Kenan Karaman, Feyenoord'dan Bilal Basacikoglu, Düsseldorf'tan Kaan Ayhan ve Eskişehirspor'dan Dorukhan Toköz için şartlar zorlanacak. Yabancı oyuncu olarak ise Asamoah ve Filipe Luis var.

- Dinamo Kiev formasını giyen Denys Garmash Galatasaray'ın transfer listesine girdi. Orta saha ve forvet arkasında oynayan futbolcuyu Fenerbahçe de izliyor. 27 yaşındaki Garmash, Ukrayna ekibinde bu sezon 27 maçta 5 gol 6 asistlik performansla oynuyor. Garmash'ın sözleşmesi sezon sonunda bitecek.

2 transfer müjdesi

-Fatih Terim imza töreninde yaptığı açıklamada öncelikle bir sol bek ihtiyaçları olduğunu söyledi. Terim ayrıca bir transfer daha gerekebileceğini belirtti. Sol beke adam bulunamazsa Carole'un geri dönebileceğini de açıklayan Terim, Nigel De Jong ve Hakan Balta'nın da takıma dahil olacağını söyledi. Terim, Arda Turan için ise benim onunla ilgili planım yok ifadesini kullandı.

Terim'in prensi imzalıyor

- TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Aydınspor 1923'ün 16'lık yıldız adayı Hasan Gündem'in Galatasaray'a imzası an meselesi. Galatasaray'ın teklifini doğrulayan genç futbolcunun babası Mehmet Gündem, "Hasan ile Galatasaraylı yöneticiler görüştü. Aydınspor 1923'teki yöneticiler de bu konuda yardımcı oldu. Pazartesi günü Galatasaray için İstanbul'a gidecek" dedi. Bugün imza atılması bekleniyor.

Filipe Luis için harekete geçildi

- Galatasaray yönetimi, Fatih Terim'in de onay vermesinin ardından Filipe Luis'i transfer etmek için girişimlere başladı. Filipe Luis'in bonservisi konusunda da Atletico Madrid'le pazarlıklar devam ediyor. 32 yaşındaki sol bek için 2 milyon Euro gözden çıkarılmış durumda. Ancak oyuncu sezon bitmeden takımından ayrılmak istemiyor.

-Sol bekte adı geçen yeni isimler de var. Ajax'ta forma giyen Mitchell Dijks bunlardan biri. Bu sezon 14 maçta forma giyen oyuncunun yanı sıra Atletico PR'den Sidcley'de gündemde.

-Vida'nın gidişiyle stoper arayışlarına başlayan Dinamo Kiev, Galatasaraylı Maicon'la ilgileniyor. Sarı-kırmızılıların 7 milyon euro'ya transfer ettiği oyuncu için Kiev'in nasıl bir teklif yapacağı merakla bekleniyor.

-Bu arada Sevilla, Lionel Carole'la devam etmeme kararı aldı. Bu oyuncunun Galatasaray'a dönüşüyle sol bek için nasıl bir transfer stratejisi izleneceği merak konusu oldu. 

-Galatasaray, Everton'dan forma giyen Kevin Mirallas'ı listesine aldı. Belhanda'nın pozisyonunda oynayan 30 yaşındaki futbolcu Fatih Terim'in ilk transferi olabilir.. Sarı-kırmızılıların bu transferde önündeki tek engel Olympiakos. Belçikalı futbolcunun Everton'la 2020'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

Pasalic'in menajeri açıkladı

Galatasaray’ın orta sahaya transfer etmek istediği isimlerden biri olduğu iddia edilen Mario Pasalic için menajeri Marco Naletilic’ten flaş bir açıklama geldi. Rus basınına konuşan Naletilic, ne Galatasaray ne de başka bir takımla herhangi bir transfer görüşmesi gerçekleştirmediklerini söylerken, “Pasalic halen Chelsea’nin bir futbolcusu ve Spartak Moskova’da kiralık olarak oynamaya devam edecek. Rusya’da çok mutlu. Transfer sezonunun yakında açılacak olması nedeniyle birçok dedikodu çıkıyor. Pasalic için çıkan haberlerin hepsinin yalan olduğunu söyleyebilirim” ifadelerini kullandı.

Fatih Terim KAP'a bildirildi

Fatih Terim'in kendisini 1,5 yıllığına Galatasaray'ın Teknik Direktörü yapan resmi sözleşmeye imzasını attı. Terim ilk 6 ay 1905 TL aylık alacak. İkinci sene ise 3 milyon euro kazanacak.

Ahmet Çalık'ın Gençlerbirliği'ne döneceği iddia ediliyor. Kırmızı-siyahlı kulübün Teknik Direktörü Ümit Özat'ın oyuncuyu istediği öne sürüldü.

- Galatasaray, Karabükspor'un başındayken 150 bin euro fesih bedeli ödediği Igor Tudor'a sözleşmesindeki madde gereği 400 bin euro ödeyecek.

- Portekiz'de Record gazetesi, Galatasaray için yeni bir iddia ortaya attı. Devre arasında kesinlikle bir sol bek transferi yapmak isteyen Sarı-Kırmızılılar için Fenerbahçe'nin de istediği Manchesterlı yıldız Luke Shaw ismi gündeme geldi.

- Juventus'un Roma'nın sol beki Palmieri'ye teklif sunacağı iddiaları Asamoah transferi iddialarını yeniden alevlendirdi.

Nasri bombası

-Yeniden liderliğe yükselen Galatasaray'da devre arasında transfer operasyonu gerçekleşecek. Kadrosunu güçlendirmek isteyen Sarı-Kırmızılı ekibin listesinde ilk isim Antalyasporlu Samir Nasri. Sarı-kırmızılı yönetim, Antalyaspor'da istediği ortamı bulamayan ve mutsuz olan 10 numara Samir Nasri'nin nabzını yoklamaya başladı. Aldığı yüksek maaş nedeniyle kulübünden gönderilmesi gündemde olan Cezayir asıllı Fransız futbolcu için Galatasaray'ın, transfer formülünü hazırladığı öğrenildi. Antalyaspor'a Emrah Başsan'ı göndermeyi planlayan yönetim, Samir Nasri'ye de yıllık 4 milyon Euro'luk maaş önerdi ve 2.5 sezonluk sözleşme ile aklını çelmeye çalıştı.

- Daily Star'da çıkan bir haber, gözleri İngiltere'ye çevirdi. Liverpool'da fazla forma şansı bulamayan 21 yaşındaki Sırp orta saha oyuncusu Marko Grujic'in Galatasaray'la temaslarda bulunduğu yazıldı. Hatta bu konuyla ilgili görüşmeler de ortaya çıktı.

- Hagi'nin İstanbul'da doğan oğlu Ianis Hagi, Galatasaray'a önerildi. Fiorentina'da oynayan 19 yaşındaki futbolcuya Pescara da talip.

- Galatasaray yönetimi eski hocası Roberto Mancini'nin takımı Zenit'te forma giyen İtalyan sol bek Domenico Criscito'yu da transfer listesine aldı. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan oyuncu için Rus ekibine 1 milyon euro teklif edilecek.

- Galatasaray'da beklenen çıkışı yapamayan Badou Ndiaye'ye Marsilya'dan 10 milyon euro'luk teklif geldi. Fransızlar, ilk yarı bitiminde Cim-Bom'un kapısını 10 milyon euroyla (45 milyon TL) çalmaya hazırlanıyor. Marsilya ligde kalan 2 maçta da Ndiaye'yi izleyecek ve sonra harekete geçecek.