Fanatik Gazetesi'nde şu haber yer aldı;

İmparator'un, "Bir Galatasaray futbolcusu böyle oynamaz. Buna hakkınız yok. Yenersin, yenilirsin ayrı. Ancak böyle ruhsuz, isteksiz bir görüntüde olamayız. Bunu asla kabul etmiyorum. Bu şekilde devam ederse canımız çok yanar. Ocak'ta da gerekeni yaparız. Kimsenin şüphesi olmasın" dediği öğrenildi.

Terim takıma 3 gün izin verirken, 8. haftadaki Sivasspor karşılaşmasının hazırlıklarına da bugün başlandı. Fatih hoca, milli arada da sert uyarılarını sürdürecek.

İKİ BEK DEĞİŞİYOR

İmparator, öncelikle Galatasaray'ın iki bekini değiştirecek. 33 yaşındaki Mariano ve Nagatomo'dan verim alamayan, iki ismin de temposuz futbolunu yetersiz bulan Terim, buraya yeni transfer düşünüyor. Linnes'i de yeniden takıma monte etmeye hazırlanıyor.

HAYAL KIRIKLIĞI SELÇUK

Fatih hocanın Gençlerbirliği maçında en büyük hayal kırıklığı, Selçuk İnan oldu. Geldiğinden bu yana her şeye rağmen Selçuk'a şans tanıyan ve 'sözleşmesini uzatın' talimatını veren tecrübeli hoca, kaptanın üstünü çizdi. Terim, bir sürpriz olmazsa artık Selçuk'a şans vermeyecek.

YILDIZLARA SERT UYARI

Falcao'nun ardından takımın en çok kazanan oyuncuları arasında yer alan Feghouli ve Belhanda, sezon başından beri kötü. Koşmayan, mücadele etmeyen ve umursamaz tavırlar içinde olan iki futbolcu sert şekilde uyarılacak. Devre arasında ise iyi teklif gelirse, değerlendirmeye alınacak. "Bir Galatasaray futbolcusu böyle oynamaz. Buna hakkınız yok. Yenersin, yenilirsin ayrı. Ancak böyle ruhsuz, isteksiz bir görüntüde olamayız. Bunu asla kabul etmiyorum. Bu şekilde devam ederse canımız çok yanar. Ocak'ta da gerekeni yaparız. Kimsenin şüphesi olmasın"

Kaynak: Fanatik