Öne çıkan açıklamaları şöyle:

FATİH HOCANIN YERİNE GEÇEBİLİR

İleriye dönük baktığımızda bence Okan Buruk milli takımın başına geçebilecek hocalardan bir tanesi bence. Tabii ondan öncede belki Galatasaray’a gelebilir. Fatih hocanın olmadığı bir dönemde tabii. Bunu olabilecek opsiyonlar arasında görüyorum ileride.

HASAN ŞAŞ ARTIK YETER DEDİ

Dış etkenlerden dolayı belki artık yeter benimle uğraşmasınlar, ben zarar verdiğimi düşündüğüm için Galatasaray’dan ayrılıyorum demiş olabilir ama gerçekten sebebini bilmiyorum. Belki de onun hayatında seneye daha farklı bir konumda daha farklı bir şekilde Hasan ağabeyi görebileceğimiz imajı da çizmiş olabilir.

A LİSANSIMI ALDIM

Şu an A lisansımı aldım. Şu an Süper Lig’de yardımcı antrenörlük yapabilirim. Ya da daha alt liglerde direkt hoca olabilirim. İyi şartlar oluşursa ilerde hedefim iyi bir teknik direktör olmak. Aklımda bu var. Tabii anlaşmakta önemli futbol camiasında yardımcı olacaksan önce. Mesela Okan ağabeyin yanında olmak isterdim. Çünkü çok fazla tecrübeye sahip. Ondan hocalık olarak çok güzel şeyler öğrenebileceğimi düşünüyorum aslında. Pandemi süreci bittikten sonra bende düşünüp ona göre karar vereceğim, bakalım hayırlısı.