Süper Lig'de şampiyonluğu son hafta deplasmanda Göztepe'yi 1-0 mağlup ederek ilan eden ve gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne direkt grup aşamasından katılacak olan G.Saray'ın peşini menajerler bırakmıyor. 

Özellikle önceki yıllarda Dider Drogba, Wesley Sneijder ve Bafetimbi Gomis gibi marka isimleri kadrosuna katarak tüm dünyanın dikkatini çeken sarı-kırmızılılara menajerler sürekli olarak yeni isimler tavsiye ediyor.

YALANLANDI

Özellikle sık sık gündeme gelen Manchester City'den Yaya Toure ve Nice'ten Mario Balotelli gibi isimlerin de menajerler tarafından kulübe önerildiği bildirildi. Bu gelişmeler karşısında ise sarı-kırmızılıların teknik ekibinin tutumu net. Transferde ince eleyip, sık dokuyan teknik heyet, bu tip transferler yapılmayacağını sürekli olarak menajerlere bildiriyor. 

Önceki gün İtalyan Mario Balotelli konusunda G.Saray'ın resmi internet sitesinden yapılan 'Mario Balotelli ile kulübümüzün herhangi bir transfer girişimi veya görüşmesi olmamıştır' şeklindeki yalanlamanın da bu nedenle yapıldığı olduğu ortaya çıktı.