Gündemin ilk maddesi ise Galatasaray'a karşı o maçta çok iyi bir performans ortaya koyan ve bu sezon başarılı bir grafik çizen Salih Uçan'dı.

"SALİH UÇAN'DA AYNI HATA YAPILMASIN"

Terim, hem yaz döneminde hem de devre arasında elden kaçırılan futbolcuları hatırlatarak, Salih Uçan'da da aynı hatanın yapılmamasını ve işin sıkı tutulmasını istiyor. Beşiktaş'ın da gündeminde yer alan Salih'le, bu gelişmeler üzerine Galatasaray Yönetimi'nin bu hafta içerisinde bir görüşme daha yapması bekleniyor.

"ASTRONOMİK TEKLİF YOKSA SATILMASIN"

Transfer zirvesinde gündeme gelen bir diğer konu da Taylan Antalyalı'nın durumuydu. 2 haftadır formasını Etebo'ya kaptıran 26 yaşındaki futbolcu, İtalyan kulüplerinin radarında.

Başarılı oyuncunun menaceriyle irtibata geçen Çizme temsilcilerinin, yakın bir zamanda Galatasaray'a resmi teklif getireceği belirtiliyor. Ancak Fatih hoca, Finansal Fair Play'ın sona ereceğini hatırlatarak, astronomik bir teklif gelmemesi halinde, Taylan'ın kesinlikle satılmamasını istiyor.

Fatih Terim yönetiminde büyük bir çıkış yakalayan Taylan'nın 2023 yazına kadar sözleşmesi devam ediyor. Gözünü milli takıma çeviren Taylan, Galatasaray'dan yeni bir sözleşme teklifi gelmesi durumunda, takımda kalmaya sıcak bakıyor.

Kaynak: A Spor