Şampiyonlar Ligi'ndeoynanacak olan Juventus - Atletico Madridmaçını izlemek üzere İtalya'ya giden Galatasaray Teknik DirektörüFatih Terim, İtalyan gazeteciDi Marzio'yakonuştu. "JUVENTUS ZORLUK ÇIKARACAKTIR"Büyük bir maç olacaktır. Atletico Madrid ilk müsabakada 2-0 galip gelerek önemli bir başarıya imza attı. Ancak diğer tarafta da Juventus var. Atletico Madrid iyi savunma yapan bir takım. Ancak Ronaldo ve arkadaşları da bu sezon çok formda ve geri dönüş için motiveler. Taraftarların yardımıyla Juventus'un bu akşam Atletico Madrid'e ço orluk çıkaracağını düşünüyorum.

"RONALDO OLAĞANÜSTÜ! GATTUSO'NUN ÖNÜNDE BÜYÜK BİR GELECEK VAR" Cristiano Ronaldo hakkında konuşan Fatih Terim, "Olağanüstü bir oyuncu. Kimbilir, belki de onun gecesi olabilir." derken Milan Teknik Direktörü Gattuso hakkında glen soruya, "Oyuncu olarak Gattuso çok sevdiğim bir isim. Teknik direktör olarak da hala öyle. Yakın zaman önce onunla konuştum. Şu anda deneyim kazanıyor. Önünde büyük bir gelecek var." dedi. Geçmişte Fiorentina ve Milan'da teknik direktörlük yaptığı dönemler hakkında gelen soruya yanıt veren Terim, İtalya'nın ikinci evi olduğunu ve burada çok güzel günlerinin geçtiğini söyledi. 

Juventus - Atletico Madrid maçı ne zaman?

Şampiyonlar Ligi'nde Juventus ile Atletico Madrid arasında oynanacak olan müsabaka 12 Mart 2019 Salı günü saat 23:00'te başlayacak. Karşılaşma beIN Sports'tan yayınlanacak.

Futbol Arena