Galatasaray'da Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında oynanacak Kayserispor maçının hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Fenerbahçe derbisinde yaşadığı puan kaybını telafi etmeyi amaçlayan sarı kırmızılılar Kayserispor karşısında hata yapmak istemiyor. Maçın ilk 11'ini netleştirmeye başlayan teknik direktör Fatih Teim derbide ilk 11'de yer alan 4 isme kulübeyi gösterdi.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Hikmet Karaman yönetimindeki Kayserispor'u ağırlayacak.Fenerbahçe derbisinde gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Henry Onyekuru, Kayserispor mücadelesinde forma giyemeyecek.Galatasaray'da bu maçla birlikte 4 isme de kulübe yolu göründü…

Derbi sonrası hakem kararlarına tepki gösteren Galatasaray'da, içerideki fatura yıldızlara kesildi.Teknik patron Fatih Terim, 10 kişi kalan Fenerbahçe karşısında istediği futbolu oynayamayan bazı isimleri kenara çekmeye hazırlanıyor.Bunlardan biri, büyük umutlarla transfer edilen Diagne…

Derbide Hasan Ali'nın kırmızı kart gördüğü pozisyon dışında bir varlık gösteremeyen Senegalli santrfor, formasını Kostas Mitroglou'na kaptıracak gibi görünüyor.Deneyimli çalıştırıcının, Yunan golcüyle dünkü idmanda özel bir görüşme yaptığı da gelen haberler arasında.Bir diğer değişiklik Henry Onyekuru ile Emre Akbaba arasında olacak.Fenerbahçe maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Onyekuru'nun yerine sol kanatta Emre Akbaba forma giyecek.

11'deki bir diğer değişiklik ise savunma hattında olacak.Kart cezası biten Marcao takıma dönüyor.Brezilyalı stoperin formasına kavuşmasıyla beraber, Semih Kaya da kulübeye dönecek.Terim ayrıca sakatlıktan döndükten sonra şans bulamayan Japon sol bek Yuto Nagatomo'ya da Kayserispor maçında süre vermek istiyor.Martin Linnes de sağ beke geçecek. Derbide beklenen performansı gösteremeyen Mariano ise yedek kalacak.

Galatasaray'ın Kayserispor karşısındaki muhtemel ilk 11'i şu şekilde:

Fernando Muslera

Martin Linnes

Marcao

Ryan Donk

Yuto Nagatomo

Fernando

Badou Ndiaye

Younes Belhanda

Emre Akbaba

Sofiane Feghouli

Kostas Mitroglou

Sabah Spor