Cim-Bom'da transfer çalışmaları devam ederken takımdan gönderilecek isimler de belirlenmeye başladı. Sarı-Kırmızılı takımın göndereceği oyuncular ve basında bu yönde çıkan isimleri derledik.

Kulübümüz bilindiği gibi UEFA tarafından bazı kısıtlamalara tabi tutuldu. Sarı-Kırmızılı yönetim FFP engeline takılıyor. Geçtiiğimi haftada, Bodrum'da taraftarlara buluşan Galatasaray Başkan Cengiz, UEFA ile yaptıkları anlaşma neticesinde bu sezon harcamalarının 65 milyon Euro'dan 78 milyon Euro'ya çıkacağını açıkladı. Galatasaray'ın bu doğrultuda birçok oyuncuyla yolları ayırıp hem yeni transfere kaynak yaratmak hem de maaş bütçesinde denge sağlamak istiyor.

5 FUTBOLCU İLE YOLLAR AYRILACAK

Takımımızda bu aşamada Hakan Balta, Yasin Öztekin, Koray Günter, Iasmin Latovlevici, Cedric Carrasso ve Eray İşcan ile kesin olarak yollar ayrılıyor. Galatasaray bu isimler arasında resmi olarak Carrosso ile yollarını ayırmıştı. Galatasaray, sezon başında Sevilla'ya kiraladığı Lionel Carole ile de sözleşme yenilemeyecek. Takımda kiralık olarak oynayan Jason Denayer'in bonservisinin Manchester City'den alınıp alınmayacağı da belirsizliğini koruyor. Az forma şansı bulan Ahmet Çalık'ın da başka bir takıma kiralanması gündemde...