Kritik bir galibiyet alan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim maç sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İşte tecrübeli hocanın açıklamaları:

''Maçtan önce Sinan ve Yasin'i yanıma çağırdım. Sinan'a böyle olmalı demiştim zaten. Çok mutluyum ikisinin de adına. Üzerlerindeki kara bulutları biraz atmış oldular. Bu oyunculara ihtiyacımız var bizim.

''O koca adamın...'' 

Maicon atıldığı için gündeme geldi ama Maicon'dan çok daha kötü oyuncular vardı. Maicon ile ilgili bir şey olursa, ben direkt Maicon derim zaten. Öyle bir şey yok. Hayırlısıyla seçimimizden sonra oturacağız ve ne yapabileceğimize o zaman bakacağız. Maicon'un üzüntünün de ötesinde bir hali vardı. O koca adamın ağlaması insanı perişan ediyor. Maicon bize lazım. Her kötü oynayan oyuncuyu ben atsam, seyirci affetmese, takım bulamayız. Kızarsam, bire bir kızarım, kamuoyu önünde kızmam. Buraya gelmeden Maicon ile sabah kahvaltıda konuştum. Öyle bir dev gibi adamın, bu kadar üzgün olacağını tahmin etmemiştim. Maicon çok iyi bir takım oyuncusu, aile babası'' 

Ofsayt pozisyonu hakkında

"Ofsayt pozisyonunu görmedim, vallahi görmedim, görsem söylerim."

''Bazı şeyleri konuşmuyorum''

"Bana herkes neden sakinsiniz diye soruyor. Bazı şeyleri konuşmuyorum. Bizler gerilimi körüklersek, işlerin bir noktaya geleceğini bildiğim için sakin duruyorum."