Terim'in öne çıkan sözleri:

İstanbul'daki ilk maçtan önce sadece bir futbolsever olsam, maç programlarına baksam kesinlikle bu maçı seçerim demişti. Doğru. Burada Lazio'ya olan saygım kadar, takımıma olan güvenimin de etkisi vardı.

Bu gruptaki serüvenimiz gösterdi ki Galatasaray oynadığı futbol ve vaad ettiği gelecekle birlikte Avrupa'da maçların kalitesini yükselten bir takım. Marsilya'yla oynadığımız maç, o gecenin UEFA maçıydı benim için. Tamamen tarafsız bir futbolsever programa baksa Lazio - Galatasaray maçı o gün söylediği konuyla tam örtüşür.

Dolayısıyla Lazio'nun ve Galatasaray'ın şu ana kadar UEFA Avrupa Ligi'nde başardıkları aşağı yukarı bizim adımıza, önde olduğumuz için söylüyorum, bu bir playoff maçı gibi. Biz buraya herhangi bir sıkıntı olmadan da gelebilirdik. Lokomotiv maçında maalesef çok fazla goller kaçırdık, çok da kötü bir gol yedik. Yoksa garantilemiştik.

Lazio, aynı grupta yer aldığımız çok pozisyona giren, bitiricilik seviyesi yüksek olan bir takım. Böyle bir rakibe karşı oynayacağız. Beraberlik de bizi daha avantajlı kılıyor. Gecenin maçı olacak. Sanki playoff maçı olacak. Şubat ayındaki maçı oynuyor gibiyiz aynı zamanda.

Lazio, Galatasaray, Marsilya, Lokomotiv aynı grupta. Sanki Şampiyonlar Ligi grubu gibi demiştim. Öyle mücadele ettik. Ne mutlu ki buraya ilk 2'yi garantilemiş, lideri, namağlup, deplasmanda gol yemeden gelmiş bir takımız. Roma'da gol yemezsek grubu lider tamamlayacağız. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Lazio'ya saygı duyuyorum. Ciddi, önemli bir takım. Her geçen gün Sarri'nin oynatmak istediği futbolun ve anlayışın oturduğunu görüyorum. Çok önemli oyuncuları var. Dikkat etmemiz gerekecek.

Şampiyon karakterini taşıyan iki takımdan bahsediyoruz. Güzel bir maç olacak.

"DÖNDÜKTEN SONRA AMELİYAT OLABİLİRİM"

Pazartesi günü başlayan ağrılarım, mide ve bağırsak sistemindeki ağrı şikayetlerim nedeniyle geceyi hastanede geçirdim. Kimseyi telaşlandırmak istemedim. Herhangi bir paylaşımda bulunmayı erken gördüm. O arada tetkikler devam ediyordu. Sonrasında bazı operasyon ihtimali masaya konunca tekrar konuştuk.

Rica ettim, ihtimallerin maçtan sonraya, daha doğrusu doktorlardan izin alarak antrenmana gittim. Sonra hastaneye döndüm. Bugün takımımla beraber oldum. Çok mutlu oldum. Dursun Buğra hocam nezdindeki tüm doktorlara çok teşekkür ediyorum. Tüm arayan soranan ilgilenen paylaşan dileklerini paylaşan herkese teşekkür ediyorum.

Döndükten sonra ihtimallerden biri operasyon. Olabilir. Ancak, çok şükür iyiyim. Burada olduğum için mutluyum. Doktorlarla pazarlık edilmez ama bana izin verdiler. Allah'a şükür iyiyim.

(Sporx)