Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Benfica ile golsüz berabere kalarak kupaya veda etti. Fatih Terim maçın ardından yayıncı kuruluşa hakem kararları hakkında sitem etti. 

Benfica 0-0 Galatasaray Fatih Terim'in maç sonu açıklamaları

"GÜNAHI UEFA'NIN BOYNUNA"

Turu geçersek yolumuza devam ederiz. Benfica geçerse kendilerini tebrik ederiz dedik. Benfica'yı tebrik ediyorum. "2 maça da hakemler damgasını vurdu. İlk maçta olmayan penaltı. İkinci maçta olmayan ofsayt. Günahı UEFA'nın boyuna"

"ÇOK DAHA GÜÇLÜ BİR TAKIMLA GELECEĞİZ"

Çok daha güçlü ve ileri gidebilecek bir takımla geleceğiz Avrupa'ya. Şampiyonlar Ligi ve UEFA'da bizleri karşılıksız müthiş destekleyen taraftarlarımıza, sponsorlarımıza ve camiamıza teşekkür ediyorum. Benfica'nın bizden daha iyi bir takım olduğu gerçeğini söylemek zorundayım. Buna rağmen eleyebilir miydik? Eleyebilirdik. Bu sene her türlü milletten hakem kararları bizi tatsız anlar yaşandı. Yapacak bir şey yok. Ligimize ve kupamıza bakacağız. 

"SIKINTILARIMIZ SÜRÜYOR"

Sıkıntılarımız devam ediyor. İkinci yarıda Nagatomo'nun ayağında sertlik yaşandı ve Ömer'i ısıtarak beklettik. Açıkçası bazı oyuncularımızdan daha fazla şeyler bekleyebilirdim ama hakikaten bu turnuvanın favorilerinden biri olan Benfica ile oynamak çok kolay değildi. Oyuncularımı kutluyorum.