Fatih Terim, Lazio maçı sonrası Mustafa Muhammed ve Gedson Fernandes ile ilgili gelen sorulara yanıt verdi.

Satın alma opsiyonlu kiralık oyuncuları Mustafa Muhammed hakkında gelen soruya Terim, "Mustafa Muhammed'in opsiyonunu büyük ihtimalle kullanacağız. Başkanla da konuştuk. Bizde kalmasını istiyoruz." cevabını verdi.

"GEDSON İÇİN UĞRAŞILIYOR"

Gedson ile ilgili gelen soru üzerine Terim, "Gedson Fernandes'e bakılıyor, uğraşılıyor. Fazla bir şey söylemenin zamanı değil ama bakılıyor." açıklamasını yaptı.

"BUGÜN TRANSFER TOPLANTISI YAPTIK"

Son 16'ya kalmalarının tur planlarını değiştirip değiştirmeyeceğiyle ilgili gelen soruya ise Terim, "Bu tur transfer planlarımızı değiştirmeyecek. Başkanımızla toplandık. Hiçbir şey değişmedi. Bunu da birbirimize sormadık. İkimiz de inanıyorduk demek ki. Mart'a hazırlanır gibiydik. Planlarımız ve temaslarımız vardı." sözleriyle yanıt verdi.

BANA MİKROP BULAŞMAZ"

"İyiyim Allah'a şükür. Herhangi bir şeyim yok. Kimse merak etmesin. Bazen ince bağırsakta, midede bir şeyler olabiliyor. İyiyim. Bir şeyim yok. Bana mikrop bulaşmaz."

"CAMİAMIZ AVRUPA DER"

"Galatasaraylıya sorsak, Avrupa mı, lig mi deseniz Avrupa derler. Ben ikisi de derim ama camiamız Avrupa der. İnşallah sonuna kadar devam ederiz. Ben her mevcut kupada sonuna kadar gitmek isterim."

"HAYALLER OLMADAN BİR YERE VARILMAZ"

5 maç sonra kupaya ulaşabileceklerini vurgulayan Fatih Terim, "Hayaller yaşanmadan, olmadan bir yerlere varılmaz. Ümit ederim son 16'ya kaldık. Bu ne demektir, 5 maç sonra evimizde, müzemizde duran kupaya ulaşmak demektir. O kadar basite indi. 5 maç sonra olabilir. Her takım için, sadece bizim için değil. Bu arada biliyorsunuz, çok önemli takımlarla oynamama gibi bir avantaj elde ettik. Şubatta başlamama gibi bir durumumuz da var. Bugün ben de bakacağım. Avrupa'da 12 puanla, lider bir takım oldu. Güzel zamanda, doğru bir yerde geldi. Galatasaray camiasına, taraftarımıza, başkanımıza, yönetimimize böyle bir şey gerekiyordu. Ligde iyi gitmeyişimiz var, bu biraz su serpmiştir. Buraları seviyoruz. Bu bir gerçek. Buralarda başka oluyoruz. Buralara yakışıyoruz. Ben de çok mutluyum. Tüm arkadaşlarımı kutluyorum. Daha iyi günler olacak inşallah." şeklinde konuştu.

(Sporx)