Madrid maçı sonrası bazı oyunculara mesaj gönderen Terim, "Şahsiyet meselesi yapmak lazım" sözleriyle formsuz olan birkaç ismi Beşiktaş derbisinde sahaya sürmeyecek.

Kalede Muslera’yı hatasız bulan Terim, savunmada Eboue, Dany, Chedjou, Riera dörtlüsünden 3’ünü kesecek. Sağ bekte Sabri’ye şans vermesi beklenen Terim, Semih Kaya-Gökhan Zan tandemine dönerken Riera’yı 11'de forma vermeyi planlıyor. Orta sahanın göbeğinde ise Terim'in Melo - Selçuk İnan ikilisinden vazgeçmeyeceği ifade edildi. Orta sahada bir yerli oyuncuyu daha oynatmayı planlayan Terim'in Engin veya Emre Çolak'tan birini sahaya sürmesi tahmin ediliyor.

FORMDA UMUT İLK 11'E...

Forvette öncelik artık Umut Bulut’un. Drogba sağlam olursa tek forvet olarak çıkacak, Beşiktaş derbisinde Fildişili’nin yerine Umut Bulut 11’e girebilir. Formsuz ve ruh hali bozuk olan Burak'ın ise Beşiktaş derbisinde yine ilk 11'de başlayabileceği belirtildi. Bu kritik randevuda Sneijder'i kulübeye çekerek Terim'in Bruma'ya ilk 11'de şans vereceği söyleniyor.

Sakatlığının ciddi olmaması nedeniyle Beşiktaş maçında oynayabilecek durumda olan Drogba'nın da bu önemli mücadelede dinlendirilmesi bekleniyor.