Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, İsviçre kampının ardından detaylı raporunu yönetime sunmaya hazırlanıyor. Tecrübeli teknik adam gönderilmesini istediği isimlerle takviye beklediği bölgeleri belirledi.İsviçre’de yaptığı yeni sezon hazırlıklarını tamamlayarak yeniden İstanbul’a dönen Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim, yönetime raporunu sunmaya hazırlanıyor.

Antrenmanların yanı sıra oynanan hazırlık maçlarında oyuncularının durumunu gören tecrübeli antrenör, kadrosunda düşünmediği isimleri de yönetime bildirecek.

PSV ve Valencia maçlarından yenik ayrılmalarına sinirlenen Terim, bazı isimlerin biletini keserken, mutlaka takviye yapılacak bölgeleri de kafasında belirledi. Serdar Aziz’in forma giyemediği 2 maçta da savunmanın alarm verdiğini gören İmparator, bir an önce stoper alınmasını istiyor.

Ahmet Çalık’ın ilk 11’de oynayacak durumda olmadığını Maicon’un ise çok yavaş kaldığını düşünen Terim’in, Serdar’ın yanında Denayer veya onun gibi hızlı bir isim görmek istediği bildirildi.Geçtiğimiz yılı Sevilla’da kiralık olarak geçiren Lionel Carole’ün performansından da memnun kalmayan Terim’in, Maicon’la birlikte Carole'ü de kadrosunda düşünmediği öğrenildi.Orta sahaya Ndiaye’nin dönecek olmasından dolayı mutlu olan Terim, son pürüzlerin giderilmesini bekliyor. 

Cimbom’u Valencia karşısında izleyip takımla birlikte İstanbul’a dönen başkan Mustafa Cengiz’le görüşen Terim’in, forvet konusunu da maçlar başlamadan çözmek istediği ifade edildi. Gomis’in yanına hızlı bir golcü isteyen Terim, Eren’e de güvenmiyor. Yönetim, Terim’in Valencia maçında süre dahi vermediği Eren’i takasta kullanmaya çalışacak. (Habertürk)