Fenerbahçe'de Ömer Faruk Beyaz ile sözleşme görüşmeleri olumsuz sonuçlandı. Genç futbolcu, sezon sonunda serbest kalacak. Ömer Faruk yurt dışına çıkmak istiyor. Alman, İngiliz ve İspanyol kulüplerinin ciddi bir ilgisi var.

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim’e oldukça yakın bir kişi Ömer Faruk’la abisi üzerinden temas kurdu. Genç oyuncuya Mustafa Kapı örneğini sundu. Terim’in sözünü dinlemeyip Lille’e giden Kapı’nın B takımında bile daha maça çıkmadığını anlattı. Ancak Terim’in kendisi için planları olduğundan bahsetti. Avrupa’ya gitmek için acele etmemesin 1-2 sezon Terim’in tezgahından geçmesini Ozan Kabak gibi Avrupa’ya istenerek gitmesini önerdi. Ömer Faruk’un kafası karıştı. Çünkü genç oyuncu Fenerbahçe’de olduğu gibi unutulmak istemiyor.

Ömer Faruk Beyaz kimdir?

Ömer Faruk Beyaz 29 Ağustos 2003 İstanbul Bağcılar doğumlu. 2013 yılında Fenerbahçe alt yapısına giren 16 yaşındaki orta saha oyuncusu 10 numara pozisyonunda görev yapıyor.

2013 yılından bu yana Fenerbahbahçe forması giyen Ömer Faruk Beyaz 2018 yılında profesyonel yapıldı. Sarı-Lacivertli takımla 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

U14 takımında 32 maçta 34 gol, U15 takımında 18 maçta 16 gol, U17'de 25 maçta 13 gol, ve U19'da bu sezon 14 maçta 2 gol atma başarısı gösterdi.

Ömer Faruk Beyaz ayrıca 35 kez milli takımın değişik yaş gruplarında forma şansı buldu.

(Fotospor)