HaberTürk'te yer alan habere göre; devre arasında yeniden kiralanırken büyük umutlarla gelen Onyekuru için Cimbom bu kez eskisi kadar istekli olmadığı için fiyat arttırmıyor. Bunun sebebinin ise Nijeryalı kanat oyuncusunun geçen sezon Karagümrük maçı öncesi annesinin cenazesine gitmesi olduğu ortaya çıktı. Nijeryalı oyuncusunun ülkesinden dönmeden bir de parti yaptığını öğrenen teknik direktör Fatih Terim, şampiyonluk sürecinde öğrencisinin "kaçamak yaptığını" duyunca kızmıştı.

Ardından oynanan 8 maçın sadece birinde ilk 11'de yer alan 24 yaşındaki oyuncu için İmparator, Onyekuru için 3 milyon Euro üst limit koyulması yönünde yönetime rapor verdiği kaydedildi.

Onyekuru'dan Olympiakos'un transfer teklifine ret

Galatasaray'ın Monaco'dan yeniden kadrosuna katmak adına girişimlerde bulunduğu Henry Onyekuru, Yunanistan'dan Olympiacos'un yaptığı transfer teklifini reddetti. İstanbul'da yaşamak istediği belirtilen Onyekuru'nun bu doğrultuda sadece Galatasaray'dan değil Beşiktaş ve Fenerbahçe'den de gelebilecek tekliflere sıcak baktığı aktarılmakta.

(Habertürk)