Sabah'tan Mehmet Özcan'ın haberine göre Cenk Ergün'ün çabalarıyla yeni sezon yurt dışı kampı 4 Temmuz'da Avusturya'da başlayacak.

YARDIMCI HOCASI TUĞBERK TANRIVERMİŞ

Cenk Ergün, Igor Tudor ve Fatih Terim'in yardımcılığını yapan Tuğberk Tanrıvermiş'i önümüzdeki sezon teknik ekipte görmek istiyor. Hamamcıoğlu da İtalya'da deneyim kazanan genç hocaya sıcak baktı.

TERİM'DEN BEKLENEN RAPOR GELMEDİ

Tuğberk Tanrıvermiş ve Cenk Ergün, Fatih Terim'den takımdaki futbolculara ait dataları ve raporları deneyimli teknik adamdan istediler fakat olumlu dönüş alamadılar. Terim ve ekibi tüm raporların Florya'da bulunduğunu iddia etti.

TORRENT: "ANALİZLER YOK OLDU"

Rasim Ozan Kütahyalı: "Erden Timur son derece haklı..." Rasim Ozan Kütahyalı: "Erden Timur son derece haklı..."

Domenec Torrent, konuyla ilgili şu ifadeleri kullanmıştı: “Biz rakiplerle ilgili bilgileri kendimiz bulmaya çalıştık. Bilgisayarlar ve programlar yoktu. Türkiye'de 1 gün içinde her şey değişir diyorlar. Bizim aklımız bunu almıyor."

EMRE AKBABA GERİ DÖNÜYOR

Alanyaspor formasıyla 30 maça çıkan 29 yaşındaki futbolcu 10 gol, 4 asistlik performans sergiledi. Kupada ise 5 maçta 3 gol, 2 asistlik katkı yaptı.

Emre Akbaba ile Arap takımlarının yakından ilgilendiği ifade edilse de oyuncunun, yeniden Galatasaray formasını giyip kendisini ispat etmek istediği öğrenildi.

(Sabah / Fotospor)