Başkan Mustafa Cengiz’in dün yaptığı; “Galatasaray’ın ayağa kalkması gerekiyor. Özellikle futbolcuların haysiyet ve şereflerini hatırlamaları gerekiyor. Ölümüne mücadele etmeleri gerekiyor. Futbolcularımız bunu neden yapmıyor? Adamın ipinde değil” açıklaması Abdurrahim Albayrak'ı harekete geçirdi.

Tüm takımla bir araya gelen Albayrak, “Başkan’ın söyledikleri kendisini bağlar. Türm Türkiye sizin nasıl oyuncular olduğunuzu biliyor. Takılmayın bu sözlere” dedi. Futbolculara moral verdi. Sonra tüm takımı toplayıp fotoğraf çektirdi. Herkesin yüzü gülerken Albayrak’ın bir yanında Ozornwafor ile Muhammed diğer tarafında ise Marcao ve Gedson’un olması dikkat çekti. Türk oyuncuların fotoğrafın odağından uzak poz kalmaları  gözlerden kaçmadı. Bu arada fotoğrafta Terim ya da yardımcıları yoktu.

Gelen ilk bilgilere göre Albayrak idman öncesinde Terim’le bir araya geldi. Başkan’ın durumuna anlayış göstermesini istedi. Fotoğraf çektirmelerini ve dosta düşmana mesaj vermeyi teklif etti. Tecrübeli teknik adam, Albayrak’a kendisi de dahil Başkan özür dileyene kadar yönetimle herhangi bir karede bulunmayacağını iletti.

BİR FUTBOLCUDA KORONA ÇIKTI

Galatasaray Kulübü'nde bir futbolcunun koronavirüs testi pozitif çıktı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada "Galatasaray Futbol takımı oyuncuları, teknik heyetimiz, performans, sağlık, idari ve destek kadrolarındaki çalışanlarımız için bugün yapılan Covid-19 PCP testleri sonuçlanmış ve bir oyuncumuzun test sonucu pozitif çıkmıştır. Oyuncumuzun tedavi protokolü ve karantina süreci başlatılmıştır." denildi.

(Fotomaç)