Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, şampiyonluğa odaklanırken bir yandan da takımın geleceğini inşa ediyor. İşte Fatih Terim'in gelecek sezon için kafasında tasarladığı plan...

MUSTAFA CENGİZ'DEN TERİM'E DESTEK

Gençlerbirliği yenilgisi ile liderliği M.Başakşehir'e kaptıran Galatasaray'da başkan Mustafa Cengiz, teknik direktör Fatih Terim'le bir toplantı yaptı. Cengiz, "Bir musibet bin nasihatten iyidir hocam. Bu yenilgide de bir hayır vardır" diyerek Imparator'a moral verdi.

TERİM SADECE NAGATOMO'YU BEĞENDİ

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 1-0 kaybedilen G.Birliği maçında bir tek Nagatomo'yu beğendi. Japon futbolcunun mücadelesine tam not veren Terim, kiralık oynayan Nagatomo'nun bonservisinin mutlaka alınmasını istedi.

BAŞAKŞEHİR'DE TAM KADRO

Lider M.Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, dün tek antrenman yaptı. Sakatlığı geçen Martin Linnes'in de dönmesiyle tam kadro çalışan sarı kırmızılı ekibin idmanını, Sportif AŞ Başkanvekili Abdurrahim Albayrak da izledi.

GALATASARAY İÇİN HER EYLEMİ YAPIYORUZ

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, kulübün dergisinde yer alan yazısında çarpıcı ifadeler kullandı. Cengiz, "G.Saray'ın menfaati için dürüstçe her türlü söylem ve eylemi yapıyoruz. G.Saraylıların düşleri bir gün gerçek olacak, geçmişte olduğu gibi" dedi