Sezonun sona ermesi, Galatasaray'ın 21.şampiyonluğa ulaşmasına karşın henüz tatile çıkmayan Fatih Terim, soluğu yeniden Florya'da aldı.
 
Galatasaray'da yeni sezon öncesi çalışmalar

Geçtiğimiz hafta Adana'ya giderek ailesini ziyaret eden Teknik Direktör Fatih Terim, yeni sezon planlamasını yapmadan tatile çıkmak istemedi.

Florya'da ekibi ile beraber mesaiye devam eden Fatih Terim, yeni sezon öncesinde kamp hazırlıkları ve kadro planlamasını şekillendirmek adına çalışmalarını sürdürdü. Kamp ve transfer çalışmaları ile alakalı Başkan Mustafa Cengiz ve Abdurrahim Albayrak ile görüşüp raporunu sunduktan sonra tatile çıkmayı planlıyor.
 
Galatasaray, mağazacılık karı ne kadar?

Galatasaray Kulübü Nisan ayı dönemini yani geçtiğimiz ayı ilk kez 1.1 milyon TL kar elde ederek geçirdi. 21. şampiyonluğun da gelmesi ile birlikte taraftarların geçtiğimiz hafta içinde yoğun ilgi gösterdiği GS Store mağazaları da önemli bir gelir yarattı.
Galatasaray Kulübünün sahibi olduğu 27 GS Store mağazasından Galatasaray toplam 15 milyon TL ciro elde etti.

YÜZDE 21 İNDİRİM!

Öte yandan Galatasaray Kulübü, 1-3 Haziran tarihleri arasındaki Grey Weekend kampanyasında 21. şampiyonluğa özel anlamlı bir hamlede bulunup ürünlerinde yüzde 21 indirime gidecek.