Üç kanatlı, iki ön liberolu sistemi Sivas deplasmanında bozguna uğrayan teknik patron Fatih Terim, klasik düzene geçiyor. Tecrübeli hocanın bu sistemdeki en büyük kozu ise göreve geldiğinden bu yana maçlara kulübede başlattığı Belhanda olacak.

Feghouli sağ kanada dönecek

Demir Grup Sivasspor maçında sonradan oyuna girip maçı hareketlendiren Faslı futbolcu, ligdeki Antalyaspor sınavında da ilk 11’de şans bulacak. Belhanda’nın forvet arkasına geçmesiyle, Feghouli sağ kanada dönecek, Rodrigues sol açıkta forma giyecek ve Yasin kulübede oturacak.

Selçuk İnan 11'e dönüyor

Önemli bir değişiklik de orta sahanın merkezinde gerçekleşecek. Tolga - Donk ikilisinin performansından hiç memnun kalmayan Terim, Selçuk’u 11’e alıp Tolga ile birlikte oynatacak. Fatih hoca bu şekilde topa daha fazla sahip olan ve hücum oyuncularını yönlendiren bir oyun düzeni oluşturmayı planlıyor.

Tek alternatif Serdar Aziz

Savunmada Mariano ile Maicon’un yeri yine garanti. Denayer’in sakatlığı nedeniyle de Serdar Aziz 11’e dönecek. Sol bek konusunda ise kararsızlık var. Nagatomo’nun ilk maçındaki performansını beğenmeyen Terim, burada tekrar Latovlevici’yi düşünebilir. İki sol bek arasındaki son karar maç gününe doğru verilecek. Kart cezalısı Muslera’nın yerine de 36 yaşındaki Fransız file bekçisi Carrasso kaleyi koruyacak.

Gomis'in performansı...

Terim’in kararsızlık yaşadığı bir bölge de forvet hattında. 2 haftalık aradan sonra 11’de sahaya çıkan Gomis’in sivas’taki performansı hayal kırıklığı yarattı. Oyuna sonradan giren Eren’in hırsı, mücadelesi ve attığı gol ise kafaları yine karıştırdı. Fatih hoca, Antalya karşısında tekrar Eren Derdiyok’a şans tanıyabilir.

Fanatik