Galatasaray'ın 2018-2019 sezonu kamp programı

"Florya'dan sonra İsviçre kampımız başladı. 21 Temmuz'da Valencia ile oynadıktan sonra İstanbul'a döneceğiz ve kısa bir ara sonrası tekrar kampa gireceğiz. 2  hazırlık maçı daha oynayabiliriz. İstanbul'da sadece fiziksel çalışmalar yaptık. İsviçre kampında fizik teknik ve taktik üzerine çalışacağız."

GS Haberleri: Fatih Terim'den Muğdat Çelik açıklaması

"Muğdat Çelik'in hiçbir sorunu yok. Adapte oluyor. Milli takımdan dönen futbolculara elenme sıralarına göre izin verdik. Nagatomo'ya 21 Temmuz'a kadar izin verdim. Muslera'ya daha fazla izin vereceğiz. Hepsini Süper Kupa maçına yetişecek."

Fatih Terim, Tarık Çamdal için ne dedi?

"Tarık Çamdal için maalesef bazı şeyler olmadı. Daha çok genç. Eray ve Tarık için kendilerine gidip başka bir takımda oynamaları gerektiğini söyledik. Oynamak en iyisidir. Kendilerini ispat etmeleri gerekir."

Tolga Ciğerci gönderilecek mi? Fatih Terim açıkladı

"Tolga Ciğerci ümit ederim kısa sürede iyileşir ve sonrasında bir karar veririz. Sakatlığı olduğu için onu getirmedik. Bizim oyunculara kızma lüksümüz yok ancak kararlarıyla ilgili tasarruf hakkımız var. Ümit ederim bir an evvel iyileşir ama geçen sene en kritik 5 haftada olmadığı bir gerçek. Umarım sağlığına kavuşur, biz de sonra karar veririz." 

"JASON DENAYER İNŞALLAH OLUR"

"Mevcut kadromuzu koruduktan sonra transferi ekonomik gücümüz yettiği kadar bize lazım olacak şekilde yapacağız. Jason Denayer de inşallah olur"

Açıklamalar Futbol Arena'dan alınmıştır.