Fatih Terim, Ümit Davala ve Levent Şahin ile yollar ayrıldı. Riera, Selçuk İnan ve Fadıl Koşutan’ın da sözleşmeleri sona erdi. Terim’in yardımcıları arasında şu anda sadece Scott Pirri’nin sözleşmesi devam diyor. Ancak Abdürrahim Albayrak; idari direktör Şükrü Hanedar’dan, Scout şefi Emre Utkucan’a kadar tüm isimleri tek tek göndermeye hazırlanıyor. Bunlara geleceğin sportif direktörü gözüyle bakılan Hakan Balta ile Galatasaray’da yıllardır tercüman olarak görmeye alıştığımız Mert Çetin, hatta doktor Yener İnce de dahil.

Albayrak’ın 30 yıllık dostuluğun bozulmasından sonra önümüzdeki dönemde Terim’le beraber çalışmış hiçbir isme futbol takımında yer vermek istemediği öğrenildi.

TERİM SANKİ DÖNMEYECEKMİŞ GİBİ VEDA ETTİ

Bu arada geçen hafta Florya’ya gelerek odasındaki tüm şahsi eşyalarını toplayan Fatih Terim kulüp çalışanlarına da tek tek veda etti. Kendilerine başarılar diledi. Tecrübeli teknik adamın vedasının sanki uzun süre dönmeyecekmiş gibi olması dikkat çekti. Ayrılmadan önce kulübün kendisine tahsis ettiği aracı da iade etti. Terim’in Florya’da olduğunu bilmesine rağmen Abdürrahim Albayrak tesislere gelmedi. Terim’e veda etmedi.

HALİL DERVİŞOĞLU ZORA GİRDİ

Yarım sezonluk Galatasaray performansıyla A Milli Takım'a yükselen Halil Dervişoğlu her geçen gün Cim Bom'dan uzaklaşıyor. İngiliz ekibi Brentford pazarlıkları 10 milyon Euro'dan açarken, EURO 2020 öncesinde de transfere pek sıcak bakmıyor.

(Fotospor)