Fatih Terim önümüzdeki dönemde bambaşka bir transfer stratejisi üzerinde çalışacak. Yıldız adayları, fırsat transferleri, potansiyelli isimler, risksiz oyuncular ve genç alternatifler alınacak.

Galatasaray’ın scout ekibi daha şimdiden sezon sonu için çalışmaya başlarken, Fatih Terim’in isteğiyle önümüzdeki dönemde basına çok fazla isim sızdırılacak. Terim scout ekibinde, yönetim içinde kim olursa olsun kendilerini arayan her muhabire bir isim verecek. Buradaki amaç ise özellikle Fenerbahçe’yi yanlış isimlere yönlendirmek olacak. Çünkü Terim, “Başkalarına scoutlık yapmaktan sıkıldım diyerek Fenerbahçe’yi hedef almış son olarak, “Kağıt kalemi hazırlayın” demişti.

Hatta önümüzdeki dönemde Terim’in açıklayacağı bazı isimlerle Galatasaray’ın asla ilgisini olmayacağı sadece Fenerbahçe’nin ilgilenmesi için bunu yapacağı konuşuluyor.

RADAMEL FALCAO TAKIMLA ÇALIŞTI

Radamel Falcao, antrenmanın ilk ve ikinci bölümünde takımla birlikte çalıştıktan sonra son bölümde kendisi için hazırlanan özel program dâhilinde bir çalışma gerçekleştirdi.

Sofiane Feghouli, tedavisinin ardından ağırlıksız ortam koşu çalışmalarına başladı.

(Fotospor)