UEFA ile 4 yıllık anlaşmaya varan ve ekonomik kısıtlamalar nedeniyle transferde bonservis maliyeti olmayan futbolculara öncelik veren Sarı-Kırmızılılar, Joel Campbell için harekete geçti.

Daha önceki yıllarda da gündeme gelen ve son olarak sezon bitiminde menajerler tarafından Cim Bom'a önerilen 25 yaşındaki Kosta Rikalı yıldız konusunda teknik direktör Fatih Terim başarılı hücum oyuncu için olumlu rapor verdi. Bodrum'da Arsenal'in eski hocası Arsene Wenger ile geçtiğimiz günlerde bir araya gelen ve Wenger'in eski öğrencisi Campbell hakkında bilgiler alan tecrübeli çalıştırıcı, başarılı futbolcu için oldukça istekli.

Başkan Mustafa Cengiz ve Abdurrahim Albayrak ile iletişim halinde olan Terim'in Campbell için "Tam bize göre bir oyuncu. Bonservisi yok, potansiyeli yüksek, yaşı genç. Talibi çok olacaktır, kaçırmayalım" sözlerini kullandığı öğrenildi öğrenildi.

HÜCUM BÖLGESİNİN HER YERİNDE FORMA GİYEBİLİYOR

Arsenal'in geride bıraktığımız sezon Real Betis'e kiraladığı Campbell, sadece kanatlarda değil forvet arkasında da görev yapabiliyor. Hücum bölgesinde çok yönlü oynayabildiği için de Terim'in gözüne giren Kosta Rikalı yıldız, Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle Galatasaray'a gelmeyi istiyor.