Çaykur Rizespor maçında hat-trick yaparak Kasımpaşa’daki Mbaye Diagne’den pasajlar sunan Senegalli golcünün sırrı Fatih Terim. Tecrübeli teknik adamın Mbaye Diagne ile bir görüşme yaptığı ve Eboue örneğini vererek dikkatli olmasını istediği öğrenildi.

Fatih Terim’in Diagne’ye “Potansiyelin var. Olmasa Juventus’ta idmana bile çıkarmazlar. Ama kendine ve yeteneklerine ihanet ediyorsun. Çin’e gittin olmadı. Suudi Arabistan’da bile olmadı. Club Brugge maceran yüzünden Orta Avrupa kapılarını da kapadın. Galatasaray son şansın. Eğer burada tutunamazsan, nerede oynarsın Allah bilir. Eboue gibi olmanı istemem'' dediği bildirildi.

Eboue futbolu bıraktıktan sonra kimse kendisiyle ilgilenmediği için intihar etmişti. Daha sonra Galatasaray’ın teknik ekibine katılacağı iddia edilmiş ancak haberler asılsız çıkmıştı.

Oghenekaro Etebo hayal kırıklığı yarattı

Sezon başında İngiliz ekibi Stoke City'den satın alma opsiyonuyla kiralanan Oghenekaro Etebo gözden düştü.

Sürekli inişli çıkışlı performans sergileyen Nijeryalı oyuncu, Sivas maçında son 9, Kayseri sınavında da son 20 dakika süre almıştı. Feghouli ve Taylan tandeminden memnun kalan Terim, Rize mücadelesinde tecrübeli futbolcuyu hiç tercih etmedi.

Kaynak: Fotospor