Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, 3-1 kazanılan Alanyaspor maçının ardından 90 dakikayı değerlendirdi, yönetime ise mesaj gönderdi.

Fatih Terim, "Oyuncularım çok istedi, biz de çok istedik. Son zamanlarda böyle oynamamıştık. Devre arasında, son birkaç dakika sahaya karakter koymalarını istemiştim, 3 gole ihtiyacımız vardı. O karakteri sonuna kadar ortaya koydular. Alanyaspor'u tebrik ediyorum, yolları açık olsun.

Alanya'yı yenmek bir tarafa, üç gol atıp birçok gol kaçırıp, oyunu oraya yığıp rakibi baskı altında tutmak önemliydi. Oyuncularımı ilk defa kaybetmelerine rağmen mücadelelerinden ötürü tebrik ediyorum.

Fatih Terim: "Ben fazla bir şey söylemeyeceğim, camiamın sesini bekliyorum. Hem ilk maçta, hem de bu maçta... Ben açıkçası onlardan bekliyorum bazı şeyler. Üzüldüğüm de bir şey var...neyse onu da söylemeyim...! 

Fatih Terim Basın Toplantısı;

Fatih Terim: "Ben hep devre arasını işaret ettim. Devre arasında sadece oyuncuda değil, oyunda da değişiklik yaptık. Doğru yoldayız. Bazen bir maç kaybedersiniz, çok şey kazanırsınız. Bugün öyle olduğunu umut ediyorum. Çok sinirlendim, çok üzüldüm ama soyunma odasında oyuncularımı tebrik ettim. Ben konuşmuyorum, çok önemli maçlarımız var daha. Bir golümüz iptal oldu. Daha izlemedim ama %90 gol diyor, %10 değil diyor."