Güçlü listeyle yola çıkan Dursun Özbek, ilk etapta Fatih Terim'le görüşme yapacaktı. Ancak ekibindeki birkaç isim Özbek'e karşı çıktı, görüşmeler başlamadan sona erdi.

Cemal Özgörkey, Metin Öztürk ve Mehmet Cibara Terim'e sıcak bakmıyor. Metin Öztürk, birleşmeden önce Okan Buruk'la çalışacağını ifade etmişti.

Ali Koç'tan Erden Timur hakkında sert sözler Ali Koç'tan Erden Timur hakkında sert sözler

Özgörkey de 48 yaşındaki teknik adamın Galatasaray için doğru seçenek olacağını düşünüyor.

Ünal Aysal'ı iki başkanlığı döneminde de yalnız bırakmayan Mehmet Cibara'nın Terim'le arası iyi değil. O da haliyle taraftarın istediği Okan Buruk'u Galatasaray'da görmek istiyor.

ERDEN TİMUR TARAF DEĞİL

Özbek'in Sportif A.Ş listesinde yer alan Erden Timur, teknik direktörlük seçiminde herhangi bir hocayı işaret etmedi. Taraf olmak istemiyor.

Yönetim kurulundaki üyelerin kararına saygı duyuyor. Kendisi için şahıslar değil projeler ve idealler önemli...

OKAN BURUK, HANGİ TAKIMLARI ÇALIŞTIRDI?

Okan Buruk 2013 sezonunda teknik direktörlüğe Türkiye U-19 takımında başladı. Sırasıyla Elazığspor, Gaziantepspor, Sivasspor ve Göztepe'yi çalıştıran genç teknik direktör, Akhisarspor'da 2017-2018 sezonunda Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı. Çaykur Rizespor'un başına geçen Okan Buruk daha sonrasında ise Medipol Başakşehir'in başına geçti ve 2019-2020 sezonunda Süper Lig'i kazandı.

(GsGazete)