Galatasaray ve Fenerbahçe, sağ bek pozisyonu için kaliteli bir isim ararken ibre, A Milli Futbol Takımı'mızda da forma giyen Mert Müldür'e döndü.

İtalyan basını konu ile ilgili yaptığı haberde Sassuolo'da forma giyen genç yıldız için Fenerbahçe'nin teklif yaptığını, ardından Galatasaray'ın girişimlerde bulunduğunu duyurdu.

Haberin detaylarında yer verilen bilgiler şu şekilde;

"Galatasaray ve Fenerbahçe, Mert Müldür'e teklif yaptı. Türkiye'de sirenler Mert Müldür için çalıyor. Sassuolo'nun yıldızı, memleketinde seviliyor. Geçtiğimiz haftalarda Fenerbahçe'nin ilgisinin duyurulmasının ardından devreye Galatasaray girdi. Geçtiğimiz yaz Rapid Wien'den 5 milyon euro bedelle satın alınan Müldür'ün kendini gösterebilmesi için çok fazla fırsatı vardı. Ancak, daha sonra teknik direktör tarafından tercih edilmedi. Şimdi, iki Türk kulübü, genç futbolcuyu kendi vatanlarına götürmek istiyor.

FENERBAHÇE'NİN ARDINDAN GALATASARAY...

Müldür, Fenerbahçe'nin çok yakından takip ettiği bir isimdi, şimdi bu kervana Galatasaray da katıldı. Şu anda görünen o ki, her iki kulüp de transferde kiralık teklifi üzerinde duruyor. Aktarılanlara göre İstanbul'un iki devi de Sassuolo'ya tekliflerini sundu.

Kaynak: A Spor