A Spor yorumcusu Hıncal Uluç, Süper Lig'de bu hafta şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren Galatasaray - Beşiktaş derbisini yorumladı. 

"HİÇBİR FENERBAHÇELİ GALATASARAY'IN KAZANMASINI İSTEMEZ"

Hiçbir Fenerbahçeli ne koşulda olursa olsun Galatasaray'ın kazanmasını istemez. Tam tersi için de aynısı geçerli. Fenerbahçelilerin sevinme ihtimali ne kadar? Bana sorarsanız pek değil. Gazetelerde yaratılan havaya inanmıyorum. Fenerbahçeliler derbide Beşiktaş'ı tutar. Çünkü Galatasaray'ın yenilmesinden mutlu olur.

"DERBİDE FAVORİM GALATASARAY"

Derbi için ortada demiyorum. Benim favorim Galatasaray. Benim favorim Galatasaray demek, Galatasaray kazanacak demek değil. Kaybederse, favorimin niye kaybettiğini de konuşuruz birlikte. Galatasaray'ın elinde öyle bir kadro var ki, şu an Galatasaray şampiyonluğunu ilan etmiş olmalıydı. Şampiyonlar Ligi'ne gidecek diğer takım Fenerbahçe mi yoksa Beşiktaş mı olmalıydı onu tartışıyor olacaktık. Türkiye'nin en iyi kadrosu Galatasaray'da. Geçen hafta yedek kulübesine baktım. Yedek kulübesinde oturanları sahaya çıkarsak hiç kimse Galatasaray'da şu eksik var diyemez.

"FATİH TERİM SON HAFTALARDA BAŞARILI" 

Fatih Terim son haftalarda çok başarılı bir yönetim sergiliyor. Hem 11'i, hem de müdaheleri yerinde. Biraz geç kaldığı tartışılabilir ama tartışılabilr. Sene başından beri bu Fatih Terim olsaydı şu anda şampiyon Galatasaray yazmıştık. Fenerbahçe medyası da sahadaki iyi gidişatı görünce Galatasaray'ı karıştırmak istiyor. Fatih Terim ile Mustafa Cengiz'in arası bozulsun diye her şey yazıldı, yapıldı.

(Futbol Arena)