Fanatik Gazetesi'nden Yakup Çınar, Galatasaray'ın Karagümrük maçının ardından, "Terim yardımcılarını dinliyor mu?" başlığıyla sarı kırmızılılarda yaşananları aktardı. İşte o sözler...

"Arada fırsat buldukça burada görüşlerimi paylaşmaya gayret ediyorum. Son yazımda Galatasaray'ın Hatayspor maçına kadar takılmadan kazanacağını ve sezon sonunda büyük ihtimalle şampiyonluğa ulaşacağını kaleme almıştım.

Bu görüşü dile getirmemde, Galatasaray'ın üst üste aldığı galibiyetler, devre arası yapılan transferler elbette rol oynamıştı.

Ancak beklentiler hiç de öyle olmadı! O yazıda tek doğru çıkan öngörüm Terim'in Galatasaray'ının Hatayspor'a takılması oldu... Bu süre içinde şunu çok net anladım! Futbolda 3-5 hafta sonrasını geçin 1 maç sonrasını bile tahmin etmek gerçekten güç! O yüzden tahmine ve öngörüye dayalı yazılardan uzak durmakta fayda var!

Terim yardımcılarını dinliyor mu?

Bu sorunun cevabını gerçekten çok merak ediyordum. Şöyle bir bilgiye ulaştım. Hatayspor maçı öncesi Fatih Terim yardımcılarına soruyor! "Stoperde kimi oynatalım?" diye...

Selçuk İnan: Etebo'yu oynatalım

Ümit Davala ve Levent Hoca: Ozarwafor diyor

Fatih hoca ise "Benim daha iyi bir fikrim var, Gedson Fernandes o bölgede sırıtmaz onu oynatalım" cevabını veriyor. Tabi yardımcılar şok!

Başka zamanlarda Fatih hoca yardımcılarından görüş alıp uyguluyor mu bilmiyorum ama Hatayspor maçı öncesi fikirlerini alıyor ancak kendi bildiğini yapıyor.

Sonuç: Hatayspor 3-0 Galatasaray...

Terim devam etse bile ekip değişecek!

Galatasaray'da yakın zamanda bir seçim var. Mevcut başkan Mustafa Cengiz dahil adaylığını açıklayan tüm adaylar Fatih Terim ile devam etme niyetinde. Ancak Fatih hocanın ekibinde devam etmek istemeyen isimler var. Gelecek sezon Fatih hoca devam ederse bunu net göreceğiz zaten...

31 yaşındaki Farioli'nin cesareti!

Galatasaray bay geçtiği haftanın ardından yorgun ve eksik Karagümrük ile sahasında karşılaştı. Karagümrük'ün teknik direktörü İtalyan Farioli henüz 3. maçı olmasına rağmen 18 yaşındaki Efe Tatlı ile maça başlama cesareti gösterdi. Galatasaray cephesinde ise en genç oyuncu olan 22 yaşındaki Kerem Aktürkoğlu anca 83. dakikada oyuna girebildi!"

(Fanatik)