İkiliyi karşı karşıya getiren kişi Fatih Terim'in belgeselinde röportaj veren ve deneyimli teknik adamla yakın ilişkileri bulunan Selim Soydan.

İLK HAMLE TERİM CEPHESİNDEN GELDİ

Eski TFF yöneticisi Selim Soydan, Yusuf Günay'ı ima ederek: "Benim görev aldığım dönemde Galatasaraylı birkaç yönetici Fatih Hocanın daha fazla ceza verilmesini istedi." dedi. İddiaları yalanlayan Yusuf Günay, hukuki yollara başvurma kararı aldı.

İKİNCİ RAUNT YUSUF GÜNAY'IN

Evren Turhan: "Ali Koç, Okan Buruk'a tuzak yapıyor..." Evren Turhan: "Ali Koç, Okan Buruk'a tuzak yapıyor..."

Galatasaray'ı temsilen TFF Yönetim Kurulu'nda yer alan Yusuf Günay, sürpriz hamlede bulundu. Terim döneminden kalan 10 antrenörü kapı dışarı etti. Bu isimlerin arasında Fenerbahçeli ve Beşiktaşlı olanlarda da vardı. Hepsinin ortak noktası Terim'in yakın dostu olması ve Scout ekibinde çalışıyor gözükerek yüksek miktarda maaş alması.

3.HAMLE HAMİT ALTINTOP ÜZERİNDEN

Milli Takımın aldığı her başarısız sonuçta günah keçisi ilan edilen Hamit Altıntop'a Fatih Terim'in yakın ismi Selim Soydan yüklendi. Altıntop'un Şenol Güneş'in kuyusunu kazmakla suçladı.

PEKİ FATİH TERİM'İN BUNDAN ÇIKARI NE?

Bilindiği üzere Hamit Altıntop, Fatih Terim ve Şenol Güneş'e kapıları kapatarak "Artık yaşlı ve vaktini doldurmuş hocaları getirmeyeceğiz." şeklinde konuşmuştu. Bu sözler Fatih Terim'in hoşuna gitmedi.

ALTINTOP VE GÜNAY'IN SONU GELECEK

Kuntz'un görevine son verilip Fatih Terim TFF'de teknik direktör veya futbol direktörü olarak görev alırsa Altıntop ve Günay'ın sonu gelecek.

(Fotospor)