Milliyet gazetesinden Nevzat Dindar'ın haberine göre üç futbolcunun menajeriyle görüşecek olan yönetim “Bu paraları ödeyecek durumumuz yok. İsteyen istediği yere gidebilir. Futbolcular burada kalacaksa ödeme takvimi konusunda bize yardım etmek zorundalar” diyerek futbolcular bir nevi restini çekeceği öğrenildi. Yapılacak olası satıştan gelecek para da direkt transferde kullanılacağı belirtildi.

Galatasaray, deneyimli teknik adam Fatih Terim'in direktifleri doğrultusunda Ankaragücü maçında yedek kalan Gomis, Feghouli ve Belhanda’yı satılığa çıkarıyor. Cim-Bom zam krizi çıkaran Fransız golcüsü Gomis ile beraber Belhanda ve Feghouli’yi de gözden çıkardı. Buna gerekçe olarak ise oyuncuların yüksek maliyetleri gösterildi. 
 
Menajerleri İstanbul'a gelecek

Dövizdeki son hareketlilik sonrası ödemelerde bir yali zorlanan sarı-kırmızılı yönetim, Gomis, Feghouli ve Belhanda’nın menajerlerini bir an önce İstanbul’a davet etti. Sarı-kırmızılılar, “Zor bir dönemden geçiyoruz. Dövizdeki dalgalanma sonrası sıkıntılarımız arttı. Bizim futbolculara bu paraları ödeyecek durumumuz yok. Böylece isteyen istediği yere gidebilir. Siz de başınızın çaresine bakın. Oyunculara kulüp bulun. İyi tekliflere kapımız her zaman açık. Futbolcular burada kalacaksa ödeme takvimi konusunda bize yardım etmek zorundalar” mesajını verecekleri öğrenildi.
 
Böylece Yönetim, bu futbolcuların menajerlerinden oyuncularına en kısa sürede kulüp bulmalarını isteyecek, futbolculara, “Kendinize kulüp bulun” mesajını da gönderecek.