DIAGNE VE MARIANO 11'E
Saha ve seyirci avantajını iyi şekilde kullanmak isteyen Galatasaray'da kadroda değişikliğe gidilmesi bekleniyor. Sakatlığını atlayan Diagne'nin yanı sıra cezasını tamamlayan Mariano'nun da 11'de yer alması bekleniyor.

EMRE AKBABA DÖNÜYOR
Öte yandan Galatasaray'da uzun süren sakatlığı geçen Emre Akbaba'nın da Antalyaspor maçında ilk 11'de yer alacağı öğrenildi.

FATİH TERİM'DEN UYARILAR
Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında oynanan oyundan memnnun olmayan teknik direktör Fatih Terim'in oyuncularını uyardığı da kaydedildi.

"KONSANTRASYON"
Henüz ligin bitmediğine vurgu yapan deneyimli teknik adam kalan 10 maça konsantre olunmasını istiyor. Lider Medipol Başakşehir'in hata yapmasını bekleyecek sarı kırmızılılar, kendi maçlarında puan kaybı istemiyor.

ARAYA KAYIPSIZ GİRME HEDEFİ
Ligin ikinci yarısında oynadığı 4 deplasman maçında 2 galibiyet, 2 beraberlik ile 8 puan toplayan Galatasaray, milli araya kayıpsız girmek niyetinde.

ANTALYASPOR ÇALIŞILDI
Öte yandan karşılaşmanın hazırlıkları sürerken oyunculara Antalyaspor'un güçlü ve zayıf yönleri ezberletiliyor. Teknik direktör Fatih Terim ilk düdük ile birlikte rakibe önde baskı kurmayı ve hatalardan yararlanmayı hedefliyor.

290 DAKİKA KONTROL
Özellikle topun ve oyunun kontrolünün tamamen kendilerinde olmasını bekleyen deneyimli çalıştırıcı, orta alandaki isimlerin rakip oyuncuları olabildiğince önde karşılamalarını istiyor.


Galatasaray'ın muhtemel 11'i: Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Nagatomo, Ndiaye, Selçuk, Belhanda, Emre Akbaba, Feghouli, Diagne

Webaslan