Habertürk Spor'dan Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre; Sarı-Kırmızılı yönetim kendi içinde Fatih Terim’in gönderilmesi yönünde ikiye ayrılmış durumda…

Özellikle Ziraat Türkiye Kupası’nda çıktığı ilk turda Denizli’ye elenilmesinin ardından Başkan Burak Elmas üzerinde baskı kuran bazı yöneticiler, hocanın gönderilmesi yönünde telkinlerde bulunuyor.

IŞITAN GÜN, GUARDİOLA’NIN YARDIMCISIYLA ANLAŞTI

Teknik direktör Fatih Terim’in Florya’ya girmesine izin vermediği yönetici Işıtan Gün, birlikte çalıştığı menajerlik işleri de yürüten Ogan Tarhan’ı da yanına alıp futbol şubesinin başına geçmek istiyor.

Terim’le en başından beri yıldızı barışmayan Işıtan Gün, şu an Manchester City’de Pep Guardiola’nın yardımcısını Galatasaray’ın hocası yapmak istiyor. Guardiola’nın da iznini aldıktan sonra yardımcı hocayla anlaşma sağlayan Işıtan Gün’ün, Denizli maçından sonra Terim’i gönderemeyen Başkan Burak Elmas’a da tepki gösterdiği öğrenildi.

İkinci Başkan Ali Polat Bengiserp, Başkan Yardımcısı Bikem Kanık ile yönetim kurulu üyesi Reha Keskin de sadece yönetim kurulu toplantılarında değil pek çok çevrede Fatih Terim’in gönderilmesi gerektiğini ifade ediyor.

Özellikle kupadan elenilmesiyle birlikte Başkan Burak Elmas’a yoğun baskı kuran liseli 3 isim, Okan Buruk’un teknik direktörlük koltuğuna getirilmesini istiyor.

BAŞKAN OKAN BURUK’A MESAFELİ

Ali Polat Bengiserp, Bikem Kanık ve Reha Keskin’in teknik direktörlük görevi için düşündüğü Okan Buruk’a Başkan Burak Elmas şimdilik mesafeli…

Elmas’ın futbol şubede görev aldığı 2001 yazında Galatasaray’a para kazandırmadan İnter’in yolunu tutan Okan hocaya bu yüzden çok sıcak bakmayan Başkan Burak Elmas’ın büyüklerinden de Terim’i göndermesi yönünde tavsiyeler aldığı kaydedildi.

SÜREN VE DÜRÜST DE KALMASINDAN YANA DEĞİL

Galatasaray’ın efsane başkanlarından Faruk Süren’in damadı olan Başkan Burak Elmas, zaman zaman fikrine danıştığı kayınpederinden ve eski yöneticilerden Ali Dürüst’ten de benzer telkinleri alıyor.

Terim’le uzun yıllar birlikte çalışmış olan Süren ve Dürüst’ün de Terim’in artık gitmesi gerektiği yönünde Başkan Elmas’a fikir beyan ettikleri öğrenildi.

Kaynak: Habertürk