Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Sarı-Kırmızılı takımla ilk kez kamp dönemi geçiren Fildişili starın sergilediği tavır, disiplin ve çalışkanlığından çok memnun olduğu öğrenildi. Atlasbet Drogba herkesin haklı olarak takdirini toplarken Fatih Terim'in yıldız oyuncuyu göklere çıkardığı öne sürüldü. Terim'in Fildişili futbolcu için, "Onda Hagi ruhu görüyorum. Önümüzdeki sezon da bizimle birlikte kalırsa Avrupa'dan bir kupa getirmemiz işten bile değil. Bu kadar profesyonel bir oyuncuya çok az rastlanır. Onunla birlikte çalışmaktan büyük zevk ve keyif alıyorum" dediği belirlendi.

SENİN VARLIĞIN BİLE BİZİM İÇİN BÜYÜK GÜÇ

Terim'in Drogba ile bir görüşme yaparak düşüncelerini anlattığı öğrenildi. Tecrübeli hocanın Fildişili yıldıza ayrıca, "Takımda herkes sana büyük saygı gösteriyor. Bu takımın en önemli parçalarından birisin. Seninle keşke daha önce tanışsaydım. Galatasaray artık özellikle Avrupa'da çıtayı yükseltti. Senin gibi bir oyuncunun varlığı bile bizim için bir güçtür. Sözleşmeni uzatman beni çok sevindirir"yorumunda bulundu.

AYSAL'LA GÖRÜŞME YAPACAK

Bu gelişmenin ardından Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Drogba'nın sözleşmesinin uzatılması için Başkan Ünal Aysal'la bir görüşme yapacağı öğrenildi. Terim'in Aysal'ı Fildişili futbolcunun sözleşmesinin uzatılması konusunda ikna etmeye çalışacağı belirlendi. Drogba'nın gelişmelerden haberdan olduğu ve kalmaya sıcak baktığı iddia edildi.

Fatih Terim'in Drogba'nın profesyonelliğine hayran kaldığı öğrenildi. İdmanlarda Fildişili futbolcuyla özel olarak ilgilenen Galatasaray Teknik Direktörü, Drogba ile sık sık şakalaşarak ona olan sevgisini belli ediyor.