Beşiktaş derbisi sonrasında artık kadroda genç oyunculara yer vermeyi planladığını açıklayan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim harekete geçti.

Galatasaray'ın bugün gerçekleştirilen antrenmanına Yunus Akgün ile birlikte alt yapıdan santrafor bölgesinde oynayan 17 yaşındaki Erencan Yardımcı ve Mustafa Kapı da çıktı.

İki oyuncu da Rizespor maçı öncesinde hafta boyunca Galatasaray A Takımı ile antrenmana çıkacak. Terim performanslarını yeterli gördüğü isim olursa Rize maçı kadrosuna alacak

FATİH TERİM TERCİHİNİ YAPACAK

Galatasaray'da A Takım ile idmana çıkan gençler Mustafa Kapı, Erencan Yardımcı ve Yunus Akgün olarak sıralandı. Teknik direktör Fatih Terim bu 3 isim arasından tercihlerini Çaykur Rizespor maçında kadroya alacak.

Galatasaray - Çaykur Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray'da Çaykur Rizespor maçı öncesi kadro çalışmaları hız kazandı. Süper Lig'in 10. haftasının açılışını yapacak olan Galatasaray'da antrenmanlar devam ediyor. Galatasaray - Çaykur Rizespor maçı 1 Kasım 2019 Cuma akşamı saat 20:30'da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 1 kanalından canlı ve şifreli yayınlanacak.

Futbol Arena