Bu isimlerden ikisi ile ayrılık kararı alınırken diğer ayrılıkların henüz netleşmediği kaydedildi.

İşte Galatasaray'ın Leipzig raporu:

AHMET VE İSMAİL GİDECEK

3 dakikalık kabus yaşayan genç kaleci İsmail Çipe'nin yine bekleneni verememesi dikkatlerden kaçmazken, tecrübeli teknik adamın 24 yaşındaki eldivenle yollarını ayırması bekleniyor.

Hazırlık maçı da olsa kenarda bir hayli hırslı görünen Fatih Terim'i hayal kırıklığına uğratan ikinci ismin Ahmet Çalık olduğu belirtildi. Defansta sık sık hata yapan Çalık sergilediği performansla sınıfta kalırken, oyuncunun bir başka kulübe kiralık olarak gönderileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

ORTA SAHA YETERSİZ

Ndiaye ve Fernando'nun takımdan ayrılmasının ardından kadroda alternatif olarak düşünülen Selçuk İnan ile Donk'un Galatasaray'ın orta sahasını kaldırabilecek yeterlilikleri kalmadığı anlaşıldı.

ADEM VE YUNUS BEĞENİLMEDİ

Malatyaspor'la bağlarını kopardıktan sonra sarı kırmızılı kulübe imza atan Adem Büyük'ün henüz uyum problemi yaşadığı görülürken, gelecek vaat eden Yunus Akgün'ün ise beğenilmediği ifade edildi.

KOSTAS ÇOK ÇALIŞMALI

Akşam'da yer alan habere göre; Yunan forvet Kostas Mitroglou konusunda kararsız kalan Fatih Terim'in 31 yaşındaki oyuncuya biraz daha şans vermesi beklenirken, Ömer Bayram'ın fizik olarak hala kendisini toplayamaması sadece teknik heyetin değil taraftarların da dikkatini çekti.