İtalya Serie A ekiplerinden Milan’da forma giyen Luiz Adriano için Fenerbahçe ve Galatasaray arasında transfer savaşı çıktığı iddia edildi.

İtalyan gazeteci Alfredo Pedulla’nın iddiasına göre, hücum hattını kuvvetlendirmek isteyen Fenerbahçe ve Galatasaray, Milan’ın Brezilyalı golcüsü için yarışa girdi.

Galatasaray’ın 1 yıllık kiralık için 500 bin euro ve 9 milyon euro’luk satın alma opsiyonu önerisini reddeden Milan’ın, kiralık tekliflerine sıcak bakmadığı öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde Alman ekibi Schalke’nin de benzer bir teklif yaptığı ancak İtalyan devinin kiralama önerilerini düşünmeden reddettiği ifade edildi.

Roma’dan Seydou Doumbia transferinde pürüz yaşayan Fenerbahçe’nin rotasını Milan’ın golcüsü Luiz Adriano’ya çevirdiği ve hafta başına kadar transferin netlik kazanacağına dikkat çekildi.

Öte yandan Emmanuel Emenike’nin kesin olarak West Ham United’a transfer olması halinde Fenerbahçe’nin tüm kozlarını oynayarak Adriano’yu transfer etmek için girişimlerde bulunacağı belirtildi.

Golcü futbolcu Milan formasıyla çıktığı 21 maçta 5 gol atma başarısı gösterdi. 28 yaşındaki futbolcu daha önce Internacional, Shakhtar Donetsk takımlarında forma giydi.

Çeviri: Sporcope