Galatasaray'dan 2 gazeteciye suç duyurusu Galatasaray'dan 2 gazeteciye suç duyurusu

14 Mart’taki Beşiktaş derbisi sonrası sol arka adalesinde sertleşme ve ağrılar meydana gelen Cezayirli futbolcu, sakatlığının ilerleyebileceğinden endişe ettiğini dile getirdi ve 17 Mart’taki Barcelona ve 20 Mart’taki G.Antep maçlarında oynamadı. Cezayir’den çağrılınca kulüp doktorları tedbirli davranarak, futbolcunun sakat olduğuna yönelik raporu gönderdi ve oynatılmaması gerektiğini bildirdi.

Buna ‘şanssızlık’ diyemezsiniz

Ancak ne Cezayir teknik heyeti ne de Feghouli, bu raporu dikkate aldı. 25 Mart’taki Kamerun maçında ilk 11’de sahaya çıkan tecrübeli oyuncu, 76’da sol arka adalesinden sakatlanarak çıktı. Doktor kontrolü sonucu Feghouli’nin iyileşmesinin 4 hafta süreceği ortaya çıktı. Galatasaray bu gelişme sonrası temasa geçtikleri Cezayir Milli Takımı doktorlarından “Şanssızlık” cevabını alınca tepki gösterdi. Sarı kırmızılıların, “Şanssızlık diyemezsiniz. Uyarılarımızı dinlemeyip oynattınız ve sakatlığı ilerledi. Bu bir sorumsuzluk” dedi.

Maliyeti 23.5 milyon Euro

2017'nin Ağustos ayında West Ham United'dan 4 milyon 250 bin Euro bonservis bedeli ile alınan Sofiane Feghouli, sarı-kırmızılı kulüpten yıllık 3 milyon 850 bin Euro alıyor. Oyuncunun bonusları hariç G.Saray'a 5 yıllık maliyeti 23 milyon 500 bin Euro oldu.

Cezayirli oyuncu Galatasaray'da 2 Süper Lig şampiyonluğu, 1 Türkiye Kupası ve 1 TFF Süper Kupa kazanıp toplam 4 kupa kaldırdı.

(Hürriyet)