Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken Sofiane Feghouli ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı ekibin yeni transferi Sofiane Feghouli'nin gelişinde rötar söz konusu. Cezayirli futbolcunun özel işleri nedeniyle yönetimden 2 günlük ekstra izin talebinde bulunduğu bildirildi. Londra'da bulunan 27 yaşındaki oyuncunun, yarın İstanbul'a geleceği kaydedildi.

ÖDEME SORUNUNU ÇÖZECEK
Hafta sonunda Paris'te Feghouli'nin menajeri ile bir araya gelen ve yıllık 3 milyon 350 bin euro karşılığında anlaşan Galatasaray, İngiliz kulübü ile de 5 milyon euro'ya el sıkıştı. Şu anda transferin açıklanması adına Feghouli'nin İngiliz ekibi ile olan alacak-ödeme sorunlarını çözmesi beklendiği belirtildi.

SOFIANE FEGHOULİ KİMDİR?

1989 doğumlu Sofiane Feghouli, Cezayir asıllı Fransız orta saha oyuncusu olup La Liga ekiplerinden Valencia CF takımının formasını giymektedir. Ortasahada ön libero olabilmekle kanatlarda da görev alabilen Feghouli, PSG altyapısında Grenoble'ye transfer olmuş ve Grenoble'de 33 numarayı giymiştir. Henüz 17 yaşında iken 27 Nisan 2007'de Ligue 2'de ilk golünü kaydetmiştir. 17 yaşında iken Feghouli'ye takılan lakap Yeni Zidan olup oyun tarzı ile Zidan'a benzetilmektedir. Grenoble'de 60 maça çıkıp 3 de gol atmıştır.

Klas bir futbolcu olan Feghouli, 2010 yılında La Liga'nın büyük kulüplerinden Valencia CF'ye transfer olmuştur. İlk dönem dahil 3 maçta görev almıştır. 2011 yılının devre arasında UD Almería takımına kiralık verilmiştir. Burda da çok fazla forma şansı bulamayıp 9 maça çıkmıştır 2'de gol kaydetmiştir. 2011 yazında Valencia'ya geri dönmüştür. 2011-12 sezonunda Unai Emery tarafından daha çok şans verilen Feghouli, 33 maça çıkıp 6 gol atmıştır. Aslen Cezayirli olan oyuncu Feghouli, Fransa Milli Takımını seçmiştir. 12 Kasım 2008'de hazırlık maçında Raymond Domenech tarafından Uruguay maçında ilk kez görev verilmiştir. Cezayir milli takım teknik direktörü Rabah Saadane tarafından Cezayir-Mali maçının kadrosuna çağrılan Feghouli, 2014 dünya kupasında Cezayir milli takımıyla gruptan çıkma başarısı göstermiştir.