Geçtiğimiz sezon başında West Ham United'a transfer olan ve Premier Lig'de beklenen performansı sergileyemeyen Sofiane Feghouli'nin Londra ekibinden ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın pazarlıkları son noktaya getirdiği Cezayirli orta sahanın Fransız ekibi Rennes ile görüştüğü öğrenildi.

L'Equipe gazetesinin haberine göre Rennes ve Feghouli arasındaki ilk görüşme geçtiğimiz hafta gerçekleşti. Fransız kulübünün yetkilileri Feghouli'nin yakın çevresiyle yaptığı toplantıda transfer şartlarını tartışırken, West Ham United'ın bu konuda sergileyeceği tavır merak konusu.

İngiliz ekibinin oyuncuyu bonservisiyle elinden çıkarmak istememesi hâlinde 27 yaşındaki futbolcuyu kiralamak için hazır olan Rennes'in bu transferdeki en büyük avantajı ise teknik direktör Christian Gourcuff. Cezayir Milli Takımı'nı çalıştırdığı dönemde Feghouli ile arasında güçlü bir bağ kuran Fransız teknik adam, Rennes'in yeni sezon kadrosunu Cezayirli futbolcu etrafında kurmayı planlıyor.

Geçtiğimiz sezon başında West Ham United'a bonservissiz transfer olan Feghouli, 27 maçta forma giydi ve takımına 4 gol, 3 asistle katkı sağladı.