Maçta ikinci yarı oyuna giren Sofiane Feghouli, "Maç hayal kırıklığı oldu. İlk yarıda istediğimiz presi yapamadık. İkinci devrede iyiydik ama bu sefer de fırsatları değerlendiremedik" dedi. 

Cezayirli futbolcu şunları söyledi: "Avrupa'da üstümüzde daha fazla baskı var. Avrupa'da oynamak için herkes mücadele ediyor, herkesin hayali. Her 3 günde bir oynamak da kolay değil. Gelecek sene Avrupa'da oynamamız için ligde de elimizden gelenin en iyisini yapmamız gerekiyor."

TEKNİK EKİBİN TEPKİSİNİ ALDI

Feghouli'nin "Gelecek sene Avrupa'ya katılmak istiyoruz." açıklaması teknik ekibin gözüne battı. Sezonun bitimine 6 ay kala tecrübeli futbolcunun sözleri 'Şampiyonluktan vazgeçtik.' düşüncesini oluşturuyor. Terim ve ekibi futbolcuyu ikaz edecek.

MUSLERA'DAN PENALTI AÇIKLAMASI

Mustafa Cengiz'in vefatıyla ilgili konuşan Muslera "Futboldan daha önemli, bizi çok üzüntüye boğan bir haber aldık. Mustafa Cengiz'i kaybettik. Nur içinde yatsın. Hep bizimle olan biriydi. Çok saygıdeğer biriydi. Hepimizin başı sağolsun. Bu haber bizi maçtan önce çok üzüntüye soktu." dedi.

Muslera ayrıca "Verilmeyen bir penaltımız var. Stüdyoda Volkan var, Fenerbahçeli, benim arkadaşım, ona selam söylüyorum. Geçen maça bakıyorsunuz. Mesut Özil'in golünden önce faul var, verilmeyen penaltı var. Bunları çok konuşmamak lazım ama konuşmak zorunda kalıyoruz. İsteriz ki normal şekilde goller atalım ama verilmeyen kararlar nedeniyle çok yapabileceğimiz bir şey kalmıyor." diye konuştu.

(Takvim)