Sezon başında büyük beklentiler eşliğinde İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United ekibinden 4,5 milyon Euro karşılığında transfer edilen ve geldiği ilk sezonunda Galatasaray ile şampiyonluk yaşayan Sofiane Feghouli ülkesinde tartışma konusu oldu.

Sofiane Feghouli milli takıma neden gitmedi?

Uzun yıllar Cezayir Milli Takım formasını terleten Sofiane Feghouli bu sezon milli takımda göstermiş olduğu performans ile sık sık eleştirilmiş ve sezon içerisinde de bir kaç kez takıma çağırılmamıştı.

Sofiane Feghouli sakatlığını öne sürerek Cezayir Milli Takımı'ndan affını istemesi ülkesinde olay oldu. Feghouli'nin milli takımı boykot ettiğine yönelik haberler üzerinde Galatasaray'ın yıldız oyuncusu açıklamada bulundu.

''GALATASARAY'IN ŞAMPİYONLUĞU İÇİN...''

Sofiane Feghouli yaptığı açıklamada ''4-5 ay önce aşil tendonumda sakatlık yaşadım. Sağlık heyetim ile yaptım fikir birliği ile takımıma yardımcı olmaya devam ettim. Rahatsızlığıma rağmen Galatasaray'ın şampiyonluğu kazanmasında yardımcı olmak istedim. Yeni sezon öncesinde tadavi olmam gerekiyor'' açıklamasında bulunarak kendisini savundu.

(Futbol Arena)