Galatasaray'dan Inter'e transfer olan Felipe Melo, sarı-kırmızılı günlerini anlatmaya devam ediyor. Brezilyalı futbolcu, İtalyan basınına bir röportaj daha verdi.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, transferin son gününde Melo'nun ayrılmak istemesi üzerine Kevin Grosskreutz transferini yaptıklarını belirtmişti. Inter ile daha önceden anlaştığını söyleyen Melo, Konyaspor maçındaki anısını da anlattı.

"GİDECEĞİMİ BİLİYORDUM"


Ayrılığına değinen Felipe Melo, "Sonunda Inter'e geleceğimi biliyordum. Ben dinine bağlı bir insanım ve kadere inanırım. Inter'i istedim, Tanrı da bana yardım etti. Mancini ile Galatasaray döneminde konuşuyorduk. Bana buradan ayrılırsa beni de götüreceğini söylemişti. Türkiye'de futbol kariyerim sona erene kadar iyi bir anlaşma imzaladım ama ben yeni bir yer istiyordum" dedi.

MELO AYRILIĞI HAZIRLAMIŞ...

Transferin son gününü hatırlayıp hatırlamadığı sorulurken, "Evet hatırlıyorum. Beni Konyaspor karşısında oynatmak istediler. Riskli bir durumdu ama ben yapamazdım. Takımıma yardım etmek zorundaydım. Sonunda kazandık ve Hamza Hamzaoğlu bana sarıldı. Ona, "Felipe Melo buradan gitmiyor" demeye korktum." sözlerini kullandı.

RIERA İLE KAVGASINI ANLATTI

"Kötü bir çocuk" olarak nitelendirildiği hatırlatırken Melo, "Hayır. Kariyerinde sadece 1 tane kavga vardı. O da Galatasaray'da oldu." (Albert Riera) açıklamasını yaptı

Sporx