Galatasaray'ın Brezilyalı yıldız futbolcusu Felipe Melo, kulüp kanalı GS TV'ye özel açıklamalarda bulundu.

Avrupa'da forma giyen en iyi Brezilyalı oyuncunun belirlendiği Samba d'or ödüllerine aday olan Felipe Melo bu konuyla ilgili açıklama yaptı;

"Samba d'or çok önemli bir ödül. 30 isim arasında olmam bana gurur veriyor. Galatasaray sayesinde bu listedeyim. Bu ödüle aday gösterilmem de en büyük pay sahibi tabii ki takım arkadaşlarımdı. Hepsine çok teşekkür ediyorum, çünkü biz bir takımız.

Önce Tanrı'ya şükür edip daha sonra Galatasaray'a teşekür ediyorum. Buraya geldikten sonra Galatasaray'a geldikten sonra çok önemli şeyler kazandım, inanılmaz şeyler kazandım.

Buraya geldiğim zaman kötü oynadığım maçlarda bile her zaman mücadele edeceğime söz vermiştim. Bu sözümü tutmaya çalışıyorum ve bunun karşılığını da alıyorum.

Arsenal maçından 3 puan almak istiyoruz, kazanmak için sahaya çıkacağız. Oradan alacağım 3 puan, Konyaspor maçı için ekstra motivasyon olacak. İyi bir seri yakaladık ve bu seriyi bozmak istemiyoruz.

Gerçek taraftarlara ihtiyacımız var, sadece kazanınca değil kaybedince de yanımızda olan taraftarlara, gerçek taraftarlara yani. İlk geldiğimde olduğu gibi Galatasaray taraftarlarından destek bekliyoruz.."

açıklamalarını yapan Felipe Melo kendisine başarılar dileyen GS TV muhabirine Türkçe olarak "inşallah kardeşim" cevabını verdi.