Palmeiras forması giyen Felipe Melo, katıldığı televizyon programında birbirinden ilginç açıklamalarda bulundu.

Felipe Melo, Palmeiras'taki dönemini anlatırken, birçok teklif aldığını da açıkladı ve ilginç bir Fenerbahçe örneği verdi.

İlk olarak Palmeiras'tan ayrılmayı düşünüp düşünmediği sorulan Melo ''Hayır, kesinlikle. Bütün Türkiye'den teklif geldi, İtalya ve İspanya'dan ikişer teklif var ama düşünmüyorum. Burada kalacağım. Palmeiras gibi bir kulübe gelmek benim için onur vericiydi'' dedi.

''KARİYERİMİN EN HASSAS ANLARINDAN BİRİYDİ''

Palmeiras'taki eski hocası Cuca ile yaşadığı sorunların sorulması üzerine Melo, ''Kariyerimin en hassas anlarından biriydi. Daha önce hiçbir teknik direktörle böyle bir problem yaşamamıştım. Karışık bir durumda. İki tarafın da hataları oldu. Ama artık geçmişte kaldı. Karşılıklı özür diledik. Sonuçta bana Palmeiras kapılarını o açmıştı. Bu yaşananlardan sanırım daha iyi bir insan olmayı öğrendim'' ifadelerini kullandı.

Palmeiras'tan önce Flamengo'ya dönmek istediğini de bir kez daha dile getiren yıldız oyuncu ''Asıl hedefim Flamengo'ya dönmekti ama Palmeiras'a geldim. Bir Flamengo taraftarıyım ama aynı zamanda bir profesyonelim. Flamengo'ya karşı oynadığımda takımımın kazanması için elimden gelenin en iyisini yaparım. Zaten böyle de oldu. Burada çok mutluyum ve Palmeiras'a büyük bir sevgi besliyorum. Kazandığınızda, iyi oynadığınızda herkes sizin yanınızdadır, önemli olan ihtiyacınız olduğu anda yanınızda olmalarıdır'' dedi.

''FENERBAHÇE'YE HİÇBİR ZAMAN SAYGISIZLIK YAPMADIM''

Sivri dili ve oynadığı takımların rakipleriyle ilgili açıklamaları hatırlatılan Melo, Fenerbahçe'den de örnek verdi ve ''Fenerbahçe'ye hiçbir zaman saygısızlık yapmadım. Bununla birlikte Vasco ve Corinthians'a da bir saygısızlığım olmadı. Çocukluğum boyunca rakibini desteklediğim bir takım için sempati besleyemem, bu olmaz. Asla olmaz'' ifadelerini kullandı.